Alle nieuwsberichten

Indoor Heerenveen 25 november en Schoonhoven Cross

21-10-2017 12:00 - Bij deze een berichtje van de wedstrijdcoördinatoren in nieuwe samenstelling.

De dochter van Sandra wordt na de herfstvakantie een D-junior. Zij heeft daarom haar taken als wedstrijdcoördinator overgedragen aan Lara Sportel-de Boer, moeder van Fieke en Kian. Sandra; hartelijk bedankt voor je enthousiaste inzet in de afgelopen twee jaar!! 

Voor de A2-pupillen; wij wensen jullie veel plezier bij de D-junioren!! De onderstaande informatie over de indoor-wedstrijd in Heerenveen is helaas niet meer op jullie van toepassing. 

We hebben de eerste uitnodiging voor een indoor-wedstrijd dus weer binnen. Op 25 november organiseert AV Heerenveen voor het eerst een indoor-wedstrijd voor pupillen. Dit is een teamwedstrijd, volgens de Athletic Champs methode. Na afloop van de wedstrijd zijn er individuele diploma’s en prijzen voor de beste 3 teams per categorie.

De mini,c en b pupillen starten in de ochtend (9.30 uur tot 12.10 uur) en de A-pupillen in de middag (12.30 uur tot 15.10 uur). 

Pupillen die mee willen doen, kunnen zich bij ons aanmelden via een reply op deze mail. Wij schrijven de teams in op atletiek.nu. De kosten voor de wedstrijd bedragen 7.50 euro per persoon. Deze zullen na afloop van de inschrijfperiode in rekening worden gebracht. 

OPGAVE VOOR 3 NOVEMBER 2017
 
Per team hebben we de hulp van twee ouders nodig (1 begeleider en 1 hulpjury). Ben je bereid te helpen, meld je dan ook bij ons aan. Hulp wordt zeer gewaardeerd. 
 
Voor verdere informatie over indoor Heerenveen; zie bijlage. 
 
 
Tot zover de indoor, daarnaast hebben we nog een aankondiging ontvangen voor een crossloop; De Schoonhoven Cross. Deze cross vindt plaats in Drenthe, rondom een recreatieplas, op 11 november. De start is bij Zaal- en Partycentrum Schoonhoven, Marten Kuilerweg 47, 7913 XG in Hollandscheveld.
Voor het programma en de inschrijving verwijzen we jullie naar de website; www.desnellerakkers.nl.
De voorinschrijving sluit op 9 november. Inschrijven is ook ter plekke mogelijk.
 
Sportieve groet,
 
Mirjam en Lara 
© Copyright 2018 - Groningen Atletiek