Alle nieuwsberichten

Nieuwsbrief pupillen februari 2018

24-02-2018 05:53 - De voorjaarsvakantie staat voor de deur, tijd voor weer een update vanuit het pupillenkamp. Volgende week, tijdens de voorjaarsvakantie zijn er geen trainingen in Groningen en Roden.

Na de voorjaarsvakantie, gaan de minipupillen in Groningen weer buiten trainen op de atletiekbaan. De trainingen blijven op maandag van half 5 tot half 6. Cyrille blijft ook de trainingen verzorgen.

 

De cross in Roden op zondag 4 maart kan helaas niet doorgaan. De komende week is er strenge tot zeer strenge vorst, hierdoor kan de organisatie de veiligheid van de deelnemers niet waarborgen. Het start/finish gebied van waar de cross wordt gehouden is door de vele regenval van de afgelopen maanden zeer drassig geworden, waardoor er nu nog veel water staat en de grond zeer hobbelig is. Als de vorst, zoals deze is voorspeld, intreedt zal de grond zeer hard worden en is de kans op ongelukken/blessures groot. Dit risico wil de organisatie niet nemen. Tevens is het zo dat als de vorst doorzet de ijsbaan open is en de organisatie dan ook geen gebruik kan maken van de accommodatie. De cross zal zeer waarschijnlijk is oktober/november alsnog op de kalender worden gezet, de nieuwe datum volgt z.s.m.

 

Het indoorseizoen is voor de pupillen nog in volle gang, maar ook de data van de outdoor wedstrijden zijn alweer bekend. Het totaaloverzicht van alle wedstrijden en andere activiteiten uit ons jaarplan kun je hier lezen. Zet de belangrijke data alvast in de agenda!

 

Van alle wedstrijden ontvangen jullie tijdig nadere informatie van onze wedstrijdcoördinatoren Lara en Mirjam. Vragen? Neem contact op met pupillen_wedstrijd@groningenatletiek.nl.

Van alle activiteiten volgt bericht van onze trainers Joey, Margot, Robin, Bouwe en Martijn. Vragen? Neem contact op met pupillen_activiteit@groningenatletiek.nl.

 

Een aantal ouders hebben in januari hun jurydiploma gehaald. Heel fijn dat jullie die investering van 4 avonden hebben gedaan en ons jurycorps komen versterken.

 

We gaan binnenkort weer starten met een nieuwe instroomgroep. Er staan alweer bijna 40 kinderen te popelen om een aantal proeftrainingen te volgen. Ook volgen er dit voorjaar 20 mini-pupillen via de Sporthopper een 4-tal proeftrainingen.

 

En tot slot, op donderdagavond 15 maart is de Algemene Ledenvergadering. Alle ouders zijn van harte welkom om mee te denken over de toekomst van onze club.

Nadere informatie volgt tzt op de website.

 

Sportieve groet,

Rix Groenboom & Karin Harmelink
Pupillencoördinator Groningen Atletiek
© Copyright 2018 - Groningen Atletiek