Nieuws

Ruim 100 lopers aanwezig bij de laatste Road to Rotterdam

www.groningenatletiek.nl
Zaterdag 16 maart was de vierde en laatste trainingsloop in de voorbereiding op de marathon van Rotterdam (of een andere marathon, natuurlijk). Het was een dag met ideaal loopweer.

We gingen weer met ruim 100 lopers op pad voor een route van 31 of 35 km. Op dezelfde dag was ook de Leekster Lente Loop waar velen aan meededen, dus we waren erg tevreden met de opkomst.
We liepen deze keer een mooie route richting Eelde, met grote stukken over de onverharde paden in De Braak, Vosbergen en Haren. Wederom kregen we veel positieve feedback op de prachtige route. 
Het hele evenement is zonder incidenten verlopen. Dat is mede te danken aan de inzet van de vele vrijwilligers. Alle voorlopers, fietsers, bemensing van de verzorgingsposten, mensen bij de inschrijving en de kantinecommissie, heel erg bedankt voor jullie inzet. 
Onze vaste fotograaf Herman Rinket werd bij de start door Sonja bedankt voor zijn inzet en de foto's die hij belangeloos ter beschikking stelt.

Terug op de atletiekbaan in het Stadspark zagen we weer veel blije gezichten en werden we weer door velen bedankt voor de mooie trainingsloop. 
We hopen jullie allemaal weer te zien bij de Road to Rotterdam 2025!

 
Sport jij regelmatig langer dan een uur? Loop je bijvoorbeeld binnenkort een langere afstand, zoals de Halve van Haren, de Monnikenloop… Meer >
 
www.groningenatletiek.nl
Zaterdag 24 februari was de derde van vier trainingslopen in de voorbereiding op de marathon van Rotterdam (of een andere marathon,… Meer >
 
Net als voorgaande jaren worden ook in 2024 weer vier trainingslopen ter voorbereiding op de Marathon van Rotterdam georganiseerd door… Meer >
 

Verslag Mensinge Marathon

10 februari 2024
 Op zondagochtend 4 februari stonden ruim 150 (uitverkocht)  lange afstand lopers aan de start van de Mensinge Marathon. Dit… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven