Aanmelden nieuw lid

Baanatletiek pupillen
De pupillen moeten eerst vier proeftrainingen volgen voordat ze lid kunnen worden. Proeftrainingen organiseren we in Groningen een aantal malen per jaar groepsgewijs middels de zogenaamde instroomgroepen. 

Het is op dit moment nog niet bekend wanneer de volgende serie proeftrainingen in Groningen start. Het is echter zeker aan te raden om uw zoon of dochter hiervoor alvast aan te melden, mocht hij of zij geïnteresseerd zijn in atletiek. Het kan zijn dat u nog even geduld moet hebben. Voor aanmelden voor de proeftrainingen in Groningen klik je hier

LET OP: Bij onze afdeling in Roden kunnen pupillen wél regulier instromen, neem hiervoor contact op met Karin Woortmeijer via k.hummel@home.nl​​​​​​​

Wegatletiek
Voor de wegatleten geldt dat zij een onbeperkt aantal keren per week kunnen meetrainen. Dat geldt ook voor andere loopgroepen dan de 'eigen' loopgroep, mits je daarin mee kan komen.
Lid worden
*
*
*
*
*
*
*

Wedstrijdlicentie is van toepassing voor leden die aan wedstrijden deelnemen. De wedstrijdlicentie is voor baanatleten verplicht. Wegatleten kunnen kiezen of ze een wedstrijdlicentie nemen.

Adresgegevens

*
*
*
*
*

Bankgegevens

*
*
*

Heeft u interesse om de club te steunen met vrijwilligerswerk?
Vink hieronder uw keuze aan.

Indien minderjarig: Vul de naam & e-mailadres van een ouder/voogd in

Terug naar boven