Nieuws

Vacature Decathlon Groningen: sportief verkoper

13 maart 2019

Sportief verkoper

Wij zijn op zoek naar basisprofielen van 6-12 uur, 12-24uur, 24-38uur

We zijn op zoek naar de meest klantvriendelijke en spontane sporters die niks liever willen dan het enthousiasme van hun sport overbrengen op onze klanten. Houd jij van een uitdaging, en wil je met ons de winkel van Groningen opbouwen en tot een succes maken?! Lees dan snel verder.
 


Beschrijving

Als sportief verkoper bij Decathlon zorg je voor tevreden klanten: jouw werkzaamheden zullen ervoor zorgen dat klanten tevreden de deur uit gaan. Je zal onderdeel worden van team Decathlon Groningen en net als iedereen verantwoordelijk zijn om jouw passie voor sport over te brengen op onze klanten. Door jouw hulp en enthousiasme zorg je ervoor dat mensen graag weer terugkomen bij Decathlon.

 

Verantwoordelijkheden:

 • Jouw passie voor sport overbrengen op onze klanten
 • Zorg dragen voor een nette winkel.
 • De juiste voorraad garanderen.
 • Verwachtingen van de klanten overtreffen!

 

Jouw profiel:

 • Sportief: de belangrijkste kernwaarde van ons bedrijf. Het doel is dat jij je passie voor sport kunt delen met je collega’s en de lokale sporters.
 • Love people: wij werken met mensen die van mensen houden en zeer goed in teams kunnen werken. Wij trekken ons niet terug en staan altijd iedereen te woord.
 • Praktijkgericht: jij houdt van aanpakken en bent niet te beroerd om keihard mee te helpen in de winkel met allerlei dagelijkse bezigheden.
 • Verantwoordelijk: jij bent verantwoordelijk voor de prestaties van je sport en/of team en daarmee mede-verantwoordelijk voor de winkel. Wij zoeken mensen die niet weglopen voor verantwoordelijkheid, maar juist er naar op zoek zijn.
 • Flexibel: geen enkele dag is hetzelfde. Bovendien werk je tenminste 1 dag in het weekend, dat is immers hét moment om er te zijn voor onze klant.

   

Wat bieden wij

 • Een ruim aanbod aan interne trainingen waarmee jij je onder andere kan ontwikkelen tot sportleader, waarbij je de volledige verantwoordelijkheid over een sport krijgt
 • Een sportief team om je heen in een informele en professionele werkomgeving
 • Een salaris conform de CAO Fashion, sport & lifestyle
 • Reiskostenvergoeding, een intern opleidingstraject en een aandeelhoudersregeling
 • 25% korting op producten van Decathlon merken

                                                                                                                     

Ben je enthousiast geworden door deze vacature? Solliciteer dan direct door een motivatiebrief met daarin het aantal uren dat je bij ons per week wilt werken + CV te sturen via sjoerd.tenasbroek@decathlon.com  en wie weet kom jij ons team versterken!


 
Helaas ontvingen wij vandaag een erg triest bericht. Meer >
 
www.groningenatletiek.nl

Corona update

09 mei 2020
Beste atleten,   Wat een fijn bericht kwam er afgelopen week uit de persconferentie! Vanaf 11 mei mogen alle buitensport… Meer >
 
www.groningenatletiek.nl
In deze bijzondere tijd is het fijn dat er weer een stapje richting normaal gedaan kan worden. Om de versoepelende maatregelen goed in… Meer >
 
www.groningenatletiek.nl

Begin trainingen

29 april 2020
Afgelopen week is er door verschillende mensen hard gewerkt om de trainingen weer te kunnen hervatten. Voordat we weer van start gaan… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
16-08-2019 Meer >
 
 
21-07-2019 Meer >
 
 
 
25-06-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
09-03-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-12-2018 Meer >
 
 
 
30-11-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
28-08-2018 Meer >
 
 
23-07-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
26-03-2018 Meer >
 
 
14-03-2018 Meer >
 
20-02-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven