Nieuws

Update van de trainerscoördinator (oktober)

30 september 2019
www.groningenatletiek.nl

Voor de baanatleten stond september in het teken van competitiefinales. Wat hebben de teams het goed gedaan! De meiden A-junioren zijn Nederlands Kampioen geworden. En prestaties van formaat waar de afgelopen twee jaar naar toe is geleefd. Het damesteam dat vorig jaar al van de 2e divisie naar de 1e divisie was gepromoveerd, wist dit jaar de 1e divisie te winnen! Dit betekent dat ze volgend jaar op het allerhoogste niveau uitkomen het NK teams. Met de juniorenlichting die staat te trappelen en de wijzigingen in het competitie programma iets om naar uit te kijken. De podiumplaatsen binnen de competitie werd nog aangevuld met een mooie 3e plaats voor de B-junioren meiden. Een competitie finale waarin we dit jaar ook een jongens team aan de start hadden. De stijgende lijn bij de mannen is iets wat we koesteren en volgend jaar door willen zetten.

 

Deze sportieve prestaties zijn alleen mogelijk wanneer we met elkaar een plezierig en positief sportklimaat weten te creëren. Afgelopen maand hebben we bij de pupillen en junioren verschillende nieuwe leden mogen begroeten. Om hier op een goede manier training aan te kunnen geven zijn we voortdurend opzoek naar instroom van nieuwe trainers. Hierbij dan ook een oproep: mocht u iemand kennen die het leuk vindt om training te geven, of dit vanuit school voor b.v. een stage willen doen dan kan er altijd met mij contact worden gezocht.

 

Voor de hardlopers onder ons stond half september misschien wel de run van Winschoten op het programma, of misschien de marathon van Berlijn. Voor een grotere groep van de lopers onder ons staan de trainingen komende periode in het teken van dé 4Mijl. Iedereen heel veel succes met de voorbereidingen hiervoor!

 

Met de verschillende commissies wordt er dit moment hard gewerkt aan de plannen voor 2020. Tijdens de algemene ledenvergadering in november zullen deze plannen aan u worden gepresenteerd. Wanneer u ideeën of vragen hebt is dit het moment om ze te stellen.

Voor vragen en opmerkingen ben ik via de mail bereikbaar; halloheidi1979@gmail.com of spreek me aan als je me op de baan treft.

 

Sportieve groet,

 

Heidi Wiechers-Harmsen, trainerscoördinator Groningen Atletiek 
Helaas ontvingen wij vandaag een erg triest bericht. Meer >
 
www.groningenatletiek.nl

Corona update

09 mei 2020
Beste atleten,   Wat een fijn bericht kwam er afgelopen week uit de persconferentie! Vanaf 11 mei mogen alle buitensport… Meer >
 
www.groningenatletiek.nl
In deze bijzondere tijd is het fijn dat er weer een stapje richting normaal gedaan kan worden. Om de versoepelende maatregelen goed in… Meer >
 
www.groningenatletiek.nl

Begin trainingen

29 april 2020
Afgelopen week is er door verschillende mensen hard gewerkt om de trainingen weer te kunnen hervatten. Voordat we weer van start gaan… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
16-08-2019 Meer >
 
 
21-07-2019 Meer >
 
 
 
25-06-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
09-03-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-12-2018 Meer >
 
 
 
30-11-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
28-08-2018 Meer >
 
 
23-07-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
26-03-2018 Meer >
 
 
14-03-2018 Meer >
 
20-02-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven