Nieuws

Nieuws vanuit het bestuur

25 oktober 2018
www.groningenatletiek.nl
Een update vanuit het bestuur over de AVG documenten, de verplaatsing van de AED, de renovatie van de kleedkamers, camerabeveiliging op de baan, het nieuwe watertappunt, het beheer van de trainingsloods, de verbouwing van het werpplateau, de veiligheid op de baan en de nieuwe pupillenhoek!

AVG

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) heeft het bestuur Groningen Atletiek 2 documenten op de website geplaatst. Via de home pagina vindt u onder “Voor leden” de documenten: Privacy Policy Groningen Atletiek en Privacyverklaring Groningen Atletiek. Verzoeke hiervan goede nota te nemen. 

 

AED

De AED is verplaatst naar het halletje van de kantine. Waarvan acte! Er wordt een voorziening getroffen voor het geval dat de AED nodig is in het krachthonk en de deur van de kantine niet open is.

 

Kleedkamers renovatie

De planning is dat de week voor de Kerst de renovatie afgerond is en de kleedkamers weer gebruikt kunnen worden. Vriendelijk verzoek aan de baangebruikers en bezoekers: Wees voorzichtig op de tribune en op/ rondom de baan. Er wordt gewerkt en er staat allerlei daarvoor noodzakelijk voorzieningen op het terrein!

 

Camerabeveiliging

Zoals inmiddels bekend is heeft het bestuur besloten camerabeveiliging in en rondom het clubhuis in te stellen. Helaas is dat nodig gebleken…. Het verhaal is bekend.

 

Watertappunt

Het watertappunt naast de ingang van de kantine is niet alleen fraai, maar vooral ook nuttig (er wordt heel veel gebruik van gemaakt).  Geen gepruts meer met het vullen van een bidon in het toilet waardoor een waterballet, geen overlast meer voor de bar vrijwilligers en geen extra geloop meer naar de kleedkamers! Een aanwinst!

 

Trainingsloods

In goed overleg is besloten dat het beheer van de trainingsloods (trainingsmateriaal) door een “beheer groep” wordt overgenomen. Daan blijft “vraagbaak”! Johnny Stoppels neemt het voortouw en wil ook wel de inkoop voor de trainingsloods regelen. Uiteraard gaat ook dat in goed overleg met Daan. Het weg deel van de loods zal door de ECW worden beheerd. Daan blijft natuurlijk de wedstrijdloods en het entreegebouw beheren.

 

Werpplateau

Het werpplateau naast de kantine is bijna klaar. Binnenkort komen de netten er weer omheen. Dan kan er na een periode van behelpen weer volop getraind worden! Dit is wel een goed moment te melden dat hoe dan ook voorzichtigheid troef moet zijn! Vooral ook aan ouders de vraag of ze de spelende kinderen weg willen houden van het werpveld! Een naar ongeluk zit in een klein hoekje!

 

Veiligheid op de baan  

Het is natuurlijk erg verleidelijk voor kinderen om te klauteren. Dat snapt eenieder. Maar niet op materialen die rondom de loodsen liggen, materialen rondom de tribune en de baan. Ook hier: Een vervelend ongeluk zit in een klein hoekje! Ouders, trainers, begeleiders: Graag aandacht hiervoor!

 

Pupillenhoek

Aan de steeple bak zijde van de baan, in de hoek richting A7 is een nieuwe (“vanuit een oude”) verspringmogelijkheid gecreëerd.  Verder is er een gras veldje, een asfalt aanloop en een net voor vortex werpen. Ideale omstandigheden voor een gevarieerde pupillen training. En aangezien het soms erg druk is op de baan is dit een mooie extra (uitwijk) mogelijkheid.

Inmiddels is de afronding ook klaar, Daan heeft er iets moois van gemaakt! Om het zand schoon te houden zijn, zoals ook bij de verspringbakken op de baan, netten aangebracht.  Na gebruik graag even harken en de netten terugleggen!  Enne…. wat zou het mooi zijn als we voor de allerkleinsten onder ons een hoogspringmat konden regelen. We blijven zoeken!


 
De Corina crisis houdt ons volop bezig. Op dit moment is nog geen zicht op verruiming van de genomen maatregelen. Tot 1 juni zijn… Meer >
 
www.groningenatletiek.nl
De atleet van de maand maart is Jacelyn Gruppen om haar prestatie bij de CityPierCity loop. 
 
Naar aanleiding van de maatregelen die het RIVM en het kabinet als gevolg van de coronacrisis hebben moeten nemen, heeft de… Meer >
 

Update corona crisis

01 april 2020
Groningen, 1 april 2020   Aan de leden van Groningen Atletiek,   Het zijn rare, ongekende tijden. De overheid heeft… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
16-08-2019 Meer >
 
 
22-07-2019 Meer >
 
21-07-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
25-06-2019 Meer >
 
 
 
 
01-06-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
09-03-2019 Meer >
 
 
09-03-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-12-2018 Meer >
 
 
 
 
30-11-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
28-08-2018 Meer >
 
 
23-07-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
26-03-2018 Meer >
 
 
 
 
14-03-2018 Meer >
 
 
12-03-2018 Meer >
 
20-02-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven