Aanmelden proeftrainingen

Je bent van harte welkom om 4 keer gratis mee te trainen om te kijken of atletiek (en in het bijzonder Groningen Atletiek) bij jou past. Aanmelden kan op een van de volgende pagina's:

Baanatletiek pupillen (t/m 11 jaar)
Baanatletiek junioren, senioren & masters (vanaf 12 jaar)
Baanatletiek GSA (verstandelijk gehandicapten)
Wegatletiek (zie onder)

Baanatletiek pupillen
De pupillen moeten eerst vier proeftrainingen volgen voordat ze lid kunnen worden. Proeftrainingen organiseren we in Groningen een aantal malen per jaar groepsgewijs middels de zogenaamde instroomgroepen. 

Het is op dit moment nog niet bekend wanneer de volgende serie proeftrainingen in Groningen start. Het is echter zeker aan te raden om uw zoon of dochter hiervoor alvast aan te melden, mocht hij of zij geïnteresseerd zijn in atletiek. Het kan zijn dat u nog even geduld moet hebben. Voor aanmelden voor de proeftrainingen in Groningen klik je hierboven op 'Baanatletiek pupillen'.  

LET OP: Bij onze afdeling in Roden kunnen pupillen wél regulier instromen, neem hiervoor contact op met Karin Woortmeijer via k.hummel@home.nl

Wegatletiek
Iedereen is welkom om gratis en vrijblijvend 4 weken mee te trainen met een van de loopgroepen op de weg bij Groningen Atletiek! Je hebt dan de tijd om te kijken of het wat voor je is, voordat je besluit om lid te worden.
We hebben veel loopgroepen. Klik hier voor meer informatie over de loopgroepen.
De Technische Commissie Wegatletiek (TCW) deelt proefatleten in bij de loopgroepen. Wil je je aanmelden voor proeftrainen? Vul dan het lopersprofiel in en en stuur deze per e-mail naar de TCW. De TCW stelt dan voor bij welke loopgroep je het beste past en we spreken af wanneer je kan beginnen.
Voor de eerste  training:
-       Alle trainingen (behalve als anders vermeld is) vertrekken vanuit de kantine bij de atletiekbaan in het Stadspark. Kom je iets eerder? Dan kan je vooraf even kennismaken met de trainer(s).
-       Zolang we in het donker trainen: denk aan een reflecterend hesje en verlichting.

In overleg met de trainer kan je naar een andere loopgroep overstappen, als blijkt dat die beter bij je past.

Meer informatie over lid worden bij Groningen Atletiek vind je hier
Terug naar boven