Accommodatie

Gebruik van Atletiekbaan

Groningen Atletiek huurt de baan van de Gemeente Groningen. Het lijkt erop dat niet alle leden hiervan op de hoogte zijn: het trainen op de baan buiten de trainingsuren is niet toegestaan en kan leiden tot vervelende toestanden met de gemeente; navorderingen etc. Dat willen we niet.

 

Groningen Atletiek huurt de baan op de volgende tijden:
 

Maandag 16:00 - 21:00 uur
Dinsdag 17:00 - 21:00 uur
Woensdag 17:00 - 20:30 uur
Donderdag 16:00 - 21:00 uur
Vrijdag 17:00 - 20:30 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur
Zondag 09:00 - 12:00 uur

 

Op zaterdag en zondag huren we de baan voor wedstrijden. Als er geen wedstrijden zijn mag er getraind worden. De gemeente kan de baan op zaterdag en zondag ook verhuren aan derden. Dan is training niet mogelijk.
 


Gebruik van Krachthonk

In overleg met de trainers en de coördinator krachthonk kan het krachthonk van Groningen gebruikt worden door leden van Groningen Atletiek. Als dit buiten de trainingsuren van de baan valt mag geen gebruik worden gemaakt van de baan!
 

Overigens geldt dit ook voor Team 4 mijl, RTC en Explosief van Track and Field Dr/Gr.

Wij verzoeken eenieder van dit alles goed nota te nemen!

 

Het bestuur
 

Omgang accommodatie

Als Groningen Atletiek beschikken we over de baan, diverse materialen, en het krachthonk.

Met ons allen maken we daar heel veel gebruik van. Om dit te kunnen blijven doen, vragen we van jullie om op een juiste en zorgvuldige manier met het materiaal, krachthonk en de baan om te gaan. Help mee om het materiaal, het krachthonk en de baan in goede staat te houden. Wat we daar precies mee bedoelen lees je terug in deze bijlage en kun je zien op de foto's.

 
Terug naar boven