Lid worden bij Groningen Atletiek

Informatie voor aspirant-leden

Wat leuk dat je interesse hebt in atletiek!
 

Groningen atletiek heeft een breed aanbod voor onze noordelijke atleten onderverdeeld in baanatletiek en wegatletiek. Er is voor iedereen (beginners, gevorderden, jong en oud) wel een geschikte groep te vinden om je bij aan te sluiten.

Proeftrainingen
Je bent van harte welkom om 4 keer gratis mee te trainen om te kijken of atletiek (en in het bijzonder Groningen Atletiek) bij jou past. Om je aan te melden voor een proeftraining ga je naar de pagina van jouw categorie:
- Baanatletiek pupillen (t/m 11 jaar)
- Baanatletiek junioren, senioren & masters (vanaf 12 jaar)
- Baanatletiek GSA (verstandelijk gehandicapten)
- Wegatletiek (zie 'Aanmelden proeftrainingen')


» Uitgebreid overzicht van leeftijdscategorieën
 

Wegatletiek
Veel looptrainingen vinden plaats in ons prachtige stadspark in Groningen of in de omgeving van Roden. Er zijn diverse loopgroepen. Op deze pagina vind je een overzicht van de diverse goepen.
 

Baanatletiek
Ook voor de baanatleten is er voldoende keus. Van beginnende sporters tot toptalenten, pupillenjunioren, senioren en masters, er is voor iedereen een passende groep. Daarnaast zijn mensen met een beperking ook zeer welkom bij Groningen Atletiek. De GSA (Groningen Speciaal Atletiek) is een trainingsgroep voor mensen met een verstandelijke beperking.


Lidmaatschap
Het lidmaatschap wordt altijd aangegaan voor een heel kalenderkwartaal. De opzeggingstermijn is (statutair) vier weken voor het einde van het kalenderkwartaal. Je kunt hier je gegevens invullen om lid te worden
N.B. pupillen moeten eerst 4 proeftrainingen volgen voordat ze lid kunnen worden. Om uw zoon of dochter aan te melden voor een proeftraining klik je hier.

Opzeggen voor het volgende kalenderjaar dient vóór 1 november te geschieden. Dit kan door een briefje te sturen naar de ledenadministratie: Groningen Atletiek, Postbus 6074, 9702 HB Groningen. Mailen mag ook! Voor meer informatie over het lidmaatschap zie onder contributie

Clubkleding
Clubkleding is verplicht bij competitie wedstrijden, maar het is leuk om ook bij andere wedstrijden de kleuren van de club te dragen! Er wordt gewerkt aan webshop om de kleding te bestellen, tot die tijd kan kleding besteld worden tijdens bestelavonden op de atletiekbaan. Deze avonden zullen aangekondigd worden op de website en op Facebook.

Voor meer informatie, mail naar de clubkleding commissie.

Wedstrijden
Voor meer informatie over wedstrijden, klik hier.

Terug naar boven