Informatie over het bestellen van clubkleding

Junioren en senioren

Algemeen
In de webshop is het mogelijk om de clubkleding van Groningen Atletiek te bestellen. Vanaf de junioren is het bij competitiewedstrijden verplicht om clubkleding te dragen; dit gaat om de boven- en onderkleding. Er is een grote variatie aan kleding en bijbehorende maten verkrijgbaar. Let op! De Junior kleding is niet getailleerd; smalle meiden adviseren wij een kleine damesmaat te bestellen.

Bestelling
Wanneer je een bestelling plaatst, ontvangt je een e-mail zodra je bestelling klaarligt om afgehaald te worden bij DAKA aan het Sontplein 1 te Groningen. We streven ernaar de kleding binnen één week klaar te leggen.
Let op! DAKA heeft geen voorraad en er kan hier dus ook niet gepast/geruild worden. Probeer kledingstukken van andere atleten van de club te passen vóórdat je een bestelling plaatst.

Voorraad
De kleding voorraad wordt aangevuld naar vraag gezien er met minimale hoeveelheden besteld moet worden. Houd rekening met een minimale levertijd van 8 weken. Wil je je kleding ontvangen voor het begin van de competitie (april) bestel dan uiterlijk 15 januari.

Indien je gewenste maat niet op voorraad is, kan je een reservering maken door een e-mail te sturen naar kleding@groningenatletiek.nl. Zodra de voorraad weer is aangevuld, ontvangt je een e-mail dat het kledingstuk weer bestelbaar is. Let op! Het is een reservering en nog geen bestelling.

Pupillen
Voor de pupillen zijn er goedkopere zwarte shirts en hoodies (met naam) verkrijgbaar. Deze zijn niet los te bestellen via de webshop maar alleen op centrale bestelmomenten die twee keer per jaar plaatsvinden. Als er een bestelmoment georganiseerd wordt, zal dit worden gecommuniceerd door de Pupillen Commissie. Je interesse voor een shirt en/of hoodie kun je aangeven door een e-mail te sturen naar pupillen@groningenatletiek.nl.
 
Terug naar boven