Nieuws

Help de damesploeg van Groningen Atletiek naar de overwinning op het NK Teams op zaterdag 23 mei 2020

06 maart 2020
www.groningenatletiek.nl
Op zaterdag 23 mei 2020 organiseert Groningen Atletiek in samenwerking met AAC ’61 het NK Teams. Voor clubteams is dit het hoogste niveau om aan deel te nemen. De dames van Groningen Atletiek zullen op deze dag alles in de strijd gooien om met de winst naar huis te gaan. De organisatie is al druk bezig met de voorbereidingen om deze dag zo goed mogelijk te kunnen laten verlopen. En daar kunnen wij een ieders hulp goed bij gebruiken.

Daarom willen we iedereen oproepen om zich aan te melden als vrijwilliger om te komen helpen op zaterdag 23 mei op de atletiekbaan in Assen. Met of zonder jury-diploma, met of zonder ervaring: alle hulp is welkom! De dag zal ongeveer duren van 10:00 uur tot 17:30 uur; je mag de gehele dag komen helpen, maar een dagdeel is ook mogelijk. We kunnen ieders hulp goed gebruiken. Het is een unieke kans om atleten op het hoogste niveau te zien presteren op een atletiekbaan in het Noorden. Kom ook zeker onze eigen toppers, zoals Jorinde van Klinken, Suzanne Voorrips, Louise Taatgen en Leonie van Vliet aanmoedigen en help Groningen Atletiek naar de overwinning!


Ben je enthousiast geworden? Meld je aan als vrijwilliger door een e-mail te sturen naar de Jury Commissie of naar de ECB. Hier kun je ook terecht voor je vragen.


 
Groningen Atletiek organiseert op 23 mei het NK Baanatletiek voor clubteams. Opmerkelijk is dat de wedstrijd niet op de… Meer >
 
25 en 26 januari zijn er een aantal CD junioren van Groningen Atletiek afgereisd naar Apeldoorn voor het NK indoor. Het weekend werd… Meer >
 
Algemeen Het bestuur heeft criteria vastgesteld voor de toekenning van prestatieprijzen voor de baanatletiek. Meer >
 
www.groningenatletiek.nl
Thijmen Kupers
 
 
 
 
 
 
 
 
 
22-07-2019 Meer >
 
 
 
 
 
01-06-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
09-03-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-03-2018 Meer >
 
 
 
Terug naar boven