Nieuws

Clinics pupillen

26 juni 2019
www.groningenatletiek.nl
In mei en juni zijn voor een aantal A1 en A2 pupillen verschillende clinics georganiseerd. De pupillen van GA worden in het algemeen breed geschoold en dat is natuurlijk helemaal prima.
Daarnaast kregen wij echter van verschillende kanten signalen dat sommige pupillen toe zijn aan een wat meer gerichte training op de specifieke onderdelen. Dit geldt met name voor  pupillen die regelmatig aan wedstrijden meedoen en erg gemotiveerd zijn een stap verder te gaan.  
                                                                                     
Daarop ontstond het idee om in het voorjaar voor een aantal onderdelen (hoog, sprint, kogel en ver) een eenmalige specialisatietraining aan te bieden.
We hebben daarvoor Ferdinand Rikkers (hoog), Johan Niemeijer (sprint), Joop Tervoort (kogel) en Miran Abrahams (ver) bereid gevonden dit te doen.

De deelnemende A2-pupillen waren Quinn van der Honing, Mats Reitsma, Timo Vervoort, Inez Keun, Fieke Sportel, Eliza Huizinga, Mila Aukema en Inez Spijker.  Van de A1-pupillen deden Jasmijn Kraima en Nica Lips mee.

                                

Alle vier clinics waren een zeer groot succes en er werd erg hard en gemotiveerd gewerkt door de pupillen, maar zeker ook door de trainers! Misschien nog belangrijker was het grote plezier en de lol die er was tijdens de trainingen. Wat een energie! Zeer de moeite waard om mee door te gaan volgend seizoen! Trainers en pupillen, enorm bedankt voor jullie inzet en we hopen tot volgend jaar!!


 
Zondag 26 mei waren er weer de Nationale A-games in Soest, de officieuze nationale kampioenschappen. Geen meerkamp maar een strijd op… Meer >
 
www.groningenatletiek.nl
Gisteren was de allereerste pupillenwedstrijd die volledig volgens het Athletics Champs principe werd georganiseerd op de baan van… Meer >
 
www.groningenatletiek.nl
Maandagmiddag en -avond werd de trainingswedstrijd voor de pupillen gehouden. Net als vorige week bij de C/D junioren zijn er ook hier… Meer >
 
Na een goed verlopen indoorseizeon staat nu het outdoorseizoen weer voor de deur. We trappen binnekort af met de AAC-openingwedstrijd… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven